Linda en Johnny de Mol laten tranen de vrije loop in Linda’s Zomerweek

En dat leverde prachtige beelden op!

Lees ook

Met politica Kajsa Ollongren en tv-maker Johnny de Mol op de bank, trapte Linda de Mol gisteren het nieuwe seizoen af van Linda's Zomerweek. De presentatrice vroeg haar gasten het hemd van het lijf, waarbij ze ook een paar keer de gevoelige snaar raakte. Al hield ook Linda zelf het niet droog…

Familieband

Doordat haar bloedeigen neefje bij haar te gast was, werd de show in één keer een stuk persoonlijker voor Linda. Uiteraard ging het over Johnny's jeugd, zijn grote liefde Anouk, het kersverse vaderschap en de vele projecten waar hij mee bezig is, maar ook de bijzondere band met zijn opa en oma, Linda's ouders, kwam ter sprake.

Tranen

En dat openhartige gesprek zorgde voor de nodige tranen bij tante Linda. Hoewel ze wist dat het fragment van haar 50ste verjaardag uitgezonden zou worden, hield de presentatrice het allesbehalve droog en liet ze haar tranen de vrije loop. Toen het prachtige lied dat haar vader geschreven had daarna ook nog eens werd gezongen door Elske DeWall, was er voor zowel Johnny als Linda geen houden meer aan. En dat leverde prachtige beelden op!

Lees ook: Linda de Mol reageert op vermeende verhouding

Bron: RTL Beeld: Linda's Zomerweek

Laatste nieuws

Zie ook