Temptations Danique volledig in tranen

Aaahh!

Bodyshaming: het gebeurt helaas nog veel en veel te veel. In de nieuwste video van Concentrate Velvet gaan curvy model Joann van den Herik en presentatrice Iris Enthoven de barricade op om bodyshaming te bannen. En dat doen ze op een wel heel bijzondere manier.

Experiment 1

De twee voeren namen twee experimenten uit, om te kijken wat andermans reactie is op bodyshaming. Het eerste experiment vindt plaats in een kledingwinkel, waar Joann een strakke short en crop top uit de winkelrekken aantrekt. Vervolgens wordt ze meerdere keren 'dik' en 'fatsig' genoemd door Iris, die hierop gelukkig door meerdere mensen wordt aangesproken.

Tranen

Voor het tweede experiment wordt het allemaal net nog even iets heftiger gemaakt. Joann gaat met drie modellen op de foto voor een shoot, waarbij de 'gemene' fotograaf in het complot zit. Eén van de modellen is goede vriendin Danique, die we allemaal kennen van Temptation Island VIPS. Net als de andere twee modellen weet zij niet dat ze midden in een experiment zit, waarbij de fotograaf meerdere keren beledigende opmerkingen naar Joann maakt. Wanneer de verleidster net als de andere twee modellen wil stoppen met de shoot, besluit Iris de kokende Danique uit haar lijden te verlossen. Op het moment dat Danique te horen krijgt dat ze in een experiment zit, laat ze zich al snel gaan en biggelen de tranen over haar wangen. "Hij deed zóóó rot", aldus Danique. Het fragment vind je hieronder.

Lees ook: Eindelijk! Temptations Danique klapt uit de school over relatie met Donny Roelvink

Beeld: YouTube, Temptation Island VIPS

Laatste nieuws