Ivanka Trump keert zich langzaamaan tegen haar vader

Kleine meisjes worden groot.

Lees ook

Ze stond altijd bekend om haar volgzaamheid, maar de laatste tijd spreekt Ivanka Trump zich steeds vaker uit tegen papa Donald. Kleine meisjes worden groot…

Immigrantenkinderen

"Een persoonlijk dieptepunt”, zo omschreef de 36-jarige onlangs het drama rondom de immigrantenkinderen die van hun ouders werden gescheiden. Ze zou enorm veel te maken hebben gehad met de executive order die The Donald uiteindelijk ondertekende om dit tegen te gaan. Het liet kennelijk zijn sporen na op de First Daughter, die steeds loslippiger lijkt te worden en langzamerhand onder het juk van haar vader slash baas vandaan lijkt te kruipen.

Immigrant

Eenvoudig is dat niet. Ivanka’s hele leven staat in het teken van haar vader, zeker sinds ze als adviseur voor hem werkt in het Witte Huis. En eigenlijk draaide haar leven altijd al om papa. Ze groeide deels op in New York (waar haar ouders, nadat ze op Ivanka’s tiende scheidden, allebei bleven wonen) en deels op een kostschool in Connecticut.

Ze kluste bij als model, onder andere voor Versace en Tommy Hilfiger. Daarna studeerde ze economie aan de University of Pennsylvania en ging ze aan de slag voor haar eerste ‘echte’ baas: Donald. Al op haar 24e was ze Executive President of Development and Acquisitions binnen The Trump Organisation. Niet veel later startte ze een eigen sieradenlijn, en een modelabel (al trok ze een paar weken geleden daar de stekker uit).

Papa's adviseur

Ivanka cultiveerde voor zichzelf het imago van de vrouw die alle ballen in de lucht houdt: als echtgenote, moeder, zus en dochter. Het legde haar, zoals dat gaat met mensen met haar achternaam, bepaald geen windeieren. Ivanka verzamelde een geschatte 300 miljoen dollar (haar hubby, vastgoedmagnaat en krantenbaas Jared, is goed voor zo’n 440 miljoen). En toen werd ze onbetaald adviseur van papa… and that changed everything!

Het hele artikel lees je in de allereerste Grazia Kids die nu in de winkel ligt.

Tekst: Claudia Witteveen Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook