Beckhams hebben openhartig gesprek met kinderen over huwelijksperikelen

Een zware klus.

Lees ook

Maandenlang gonst het al van de geruchten dat het hommeles is in huize Beckham. Zelf reppen ze er met geen woord over en blijven ze liefkozende kiekjes op social media plaatsen alsof er niets aan de hand is. Een bron vertelt echter dat alle gossip hen én de kinderen niet in de koude kleren is gaan zitten.

Thuisfront

David en Victoria hebben hun vier kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper bij elkaar geroepen om ze zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. Heel de zomer schrijft de media al dat de relatie tussen de twee op springen staat, iets wat nu maar eens besproken moest worden aan de keukentafel.

Pijnlijke roddels

"Beschuldigingen over de staat van hun huwelijk en belachelijke beweringen over David zijn enorm pijnlijk en zorgen voor veel stress bij de kinderen. Ze hebben met de kinderen gezeten en deze pijnlijke roddels naar het rijk der fabelen verwezen. David en Victoria zijn erg transparant richting de kinderen om ervoor te zorgen dat ze dingen van hen horen en niet van het schoolplein. Na de laatste tijd hebben ze besloten om eerlijk te zijn en hen te vertellen dat papa mama niet bedriegt", zo vertelt een bron aan The Sun. Zal de love story tussen David en Victoria dan écht niet te breken zijn?

Lees ook: Victoria Beckham onder vuur om outfit Harper

Bron: Telegraaf Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook