Chrissy Teigen: ‘Mijn leven is niet realistisch’

Ze is grappig, toegankelijk en vooral ongekend echt als het gaat om haar leven als moeder van twee.

Lees ook

Ze is grappig, toegankelijk en vooral ongekend echt als het gaat om haar leven als moeder van twee. Je zou haast vergeten dat Chrissy Teigen een ster is.

Populaire mommy

Wie op zoek is naar relatable moederverhalen, vindt over het algemeen haar heil niet in Hollywood. Waar alle luiers designer zijn, borstvoeding als vanzelf vloeit en striae niet bestaat. En waar kinderen maar zelden huilen, wallen niet bestaan en er nooit een gezinspot Sudocrem op een Instagrammetje verschijnt.

Enter Chrissy Teigen (32). Model, presentatrice, vrouw-van (John Legend), kookboekenschrijfster en beautygoeroe. Die óók boegbeeld van Pampers is, haar stretchmarks deelt met de wereld en openlijk praat over de IVF-behandelingen die haar twee kinderen hebben opgeleverd. Niet voor één gat te vangen dus, die Chrissy. Geen wonder dat ze met bijna twintig miljoen volgers waarschijnlijk de populairste mommy van heel Instagram is.

Vaginastomend

Hoe populair Chrissy precies is, valt bijna niet uit te leggen aan wie haar niet volgt. Haar vaste kijkers zien haar op haar foto’s en in haar Stories (en ook op Twitter, waar ze al even actief is) bijna dagelijks doodgewone dingen doen. Onderscheidend: ze deelt dingen waarvoor de meesten toch een beetje schromen. Pasbevallen poseren in ziekenhuisgaasslip? Check. Uitgebreid inzoomen op striae? Zeker wel. Al vaginastomend op de gevoelige plaat gaan? Sure!

En wat celebrity moms aangaat is ze al helemáál een buitencategorie. Hoezo roze wolk? Na de geboorte van dochtertje Luna (nu 2) kreeg ze een postnatale depressie die ze openhartig deelde met de wereld. Net als haar moeite om zwanger te raken, zowel van Luna als van zoontje Miles, dat in mei ter wereld kwam. De overkoepelende boodschap: zij en John mogen dan rijk en beroemd zijn, mooi niet dat er sprake is van een perfect plaatje.

Het hele artikel lees je in de allereerste Grazia Kids die nu in de winkel ligt!

Tekst: Claudia Witteveen Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook