Jongens halen geniale stunt uit bij McDonald’s en gaan viral

Geweldig!

Lees ook

De Amerikaanse Jevh Maravilla merkte op dat er in zijn lokale McDonald's geen enkele Aziaat op de reclameborden stond afgebeeld. Daar moest verandering is komen, vond de 21-jarige student. Het gevolg? Een geslaagde undercover operatie!

Poster

Met zijn beste vriend liet hij een poster maken waar ze allebei geheel in de stijl van McDonald's op stonden. De poster werd zo bewerkt, dat niemand ooit het verschil zou zien met de andere reclameposters. Het enige wat hen nog te doen stond was de poster stiekem ophangen in het fastfoodrestaurant, maar daar had Maravilla een slim plan voor bedacht.

Undercover

Voor een paar dollar wist hij een werknemersoutfit te scoren van McDonald's. Zo ging hij undercover om de stunt uit te voeren. En de missie is geslaagd, want ondertussen hangt de poster al zo'n 52 dagen aan de muur bij de fastfoodketen. De reactie van de manager van de McDonald's? "We zijn trots op de diversiteit in onze restaurants en we moedigen de creativiteit van deze studenten aan. We hopen ze snel weer te mogen verwelkomen."

Lees ook: OMG! Zo scoor je gratis burgers bij McDonald's

Bron: NOS Beeld: iStock, Twitter, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook