Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptation Joshua eindelijk te zien in Adam zkt. Eva VIPS

Het moment waar iedere Temptation Island-fan op heeft gewacht, was deze week eindelijk daar. En we moeten zeggen: Megans heeft geen woord gelogen. In de aflevering showde Joshua zijn edele delen in vol ornaat. Enne, we kunnen ons zo voorstellen dat de aflevering voor veel gloeiende wangetjes bij de vrouwen thuis zorgde. De hele aflevering (zonder censurering) is terug te zien op Videoland.

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Oh nee: is dit het bewijs dat Niels en Rosanna nóg een keer gaan meedoen met Temptation Island

Niels en Rosanna houden de gemoederen flink bezig. De blondine postte deze week een foto met de tekst: "Drie keer scheepsrecht", wat haar volgers gelijk linkten met een eventuele derde deelname aan Temptation Island. En dat zou eerlijk gezegd de allerslechtste beslissing óóit zijn. Beide keren ging het namelijk al mis tussen de twee, waardoor een derde keer meedoen nog weleens voor héél veel problemen zou kunnen zorgen.

Kanye gespot in Amsterdam en Rotterdam

De geruchten dat de rapper in Nederland zou zijn zoemden al langer rond, maar nu duiken er ook foto's en video's op van de Amerikaanse rapper. Zo reed een toevallige voorbijganger, Quincy Mariano, dinsdag in zijn auto door Rotterdam toen hij Kanye ineens zag lopen. Hij bedacht zich geen moment en ging met hem op de foto, die hij vervolgens op Instagram zette. Dinsdagavond werd Kanye alweer gespot, in Amsterdam, bij het Conservatorium. Op een filmpje in handen van AT5 is de producer te zien omringd door zijn entourage. Toch gek, zo'n wereldster in ons kleine landje. De kans om Kanye te zien is nu nog heel klein, hij twitterde dat hij vanochtend alweer op het vliegtuig stapte.

Bron: Telegraaf, Beau Monde Beeld: AT5, Instagram, Adam Zkt. Eva VIPS

Laatste nieuws

Zie ook