Roxeanne Hazes showt post-baby body en maakt korte metten met negatieve comments

You go girl!

Lees ook

Roxeanne Hazes (25) beviel afgelopen juli van haar eerste kind: zoontje Fender. Samen met haar verloofde Erik Zwennes zit ze nog steeds op een blauwe wolk. Ook wanneer de zangeres een hoop negatief commentaar krijgt op haar post-baby body.

Negativiteit

Roxeanne is op dit moment gelukkiger dan ooit en dat is goed te zien ook. De zangeres straalt als nooit tevoren en dat allemaal dankzij Fender. Dat er op haar social media negatieve comments rondslingeren na aanleiding van een foto waarop ze haar post-baby body laat zien, lijkt haar gelukkig niks te kunnen schelen. Haar reactie? Lekker geen aandacht aan schenken.

Bodyshaming

Gelukkig krijgt Rox naast enkele negatieve reacties van bodyshamers ook veel positieve comments. "Jouw foto's geven mij echt zoveel zelfvertrouwen. Zeker nu ik ook net bevallen ben, boeit het me niet meer wat anderen van mijn lichaam vinden" en "Je ziet er top uit, die jurk staat je ontzettend goed" is slechts een greep uit de reacties. En wij kunnen het hier alleen maar mee eens zijn. Wát ziet ze er prachtig uit!

Lees ook: Roxeanne en Erik in de wolken

m o m m a 🌞

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook