Waar iedereen het over heeft na tweede aflevering HNTM

Was het jou opgevallen?

Lees ook

Gisteren was het zover: de 21 uitverkoren kandidaten van Holland's Next Top Model kwamen aan bij kasteel De Keukenhof voor hun eerste professionele shoot. Maar wacht even, tellen we nou goed? Het waren er maar twintig. Wie missen we?

Verdwijntruc

Het is de blonde Laura Karolina, die opeens verdwenen is uit de groep. Wat er met haar is gebeurd? Even wat speurwerk op Instagram en je ziet dat Laura het op dit moment erg goed doet in London als model. Waarschijnlijk heeft ze dus iets anders aangeboden gekregen. Fair enough!

Knustelmiddag

Nu dat mysterie ontrafeld is, kunnen we verder naar wat er nou allemaal gebeurde gisteren. Want er gebeurde veel, heel veel. Fotograaf Jos Kottman ging de modellen fotograferen, maar zoals altijd in HNTM zat er een adertje onder het gras. Naast dat de modellen zelf hun outfit moesten stylen, kregen ze ook maar 15 shots voor de perfecte foto. Over de opdracht om zelf de styling te regelen voor de shoot, hadden Twitteraars nogal wat te zeggen. "Welkom bij HNTM, we beginnen dit jaar met een gezellige knutselmiddag."

Eindoordeel

Anna Nooshin, Kim Feenstra, JeanPaul Paula en the one and only Mr. Nigel Barker waren ook weer van de partij en keken via een secret cam mee naar de shoot. Zoals altijd ging Twitter los toen de top tien bekend werd gemaakt. En dit zijn ze!

Lees ook: Internet is woest door opmerkelijke beslissing HNTM-jury

Beeld: HNTM

Laatste nieuws

Zie ook