ZIEN: Laura Ponticorvo deelt eerste huwelijksfoto

Wauw, de jurk!

Lees ook

Laura Ponticorvo (32) is in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Ryan Rijger. De vlogger deelt de eerste trouwfoto en wauw, wát een bruidsjurk!

Bruidsjurk

Laura is gehuld in een prachtige jurk van J’Aton Couture en haar kersverse echtgenoot draagt een pak van Genaio. De Italiaanse bruiloft duurde maar liefst drie dagen, dus we zijn benieuwd welke pareltjes Laura nog meer uit de kast heeft gehaald. De YouTube-ster zal ongetwijfeld nog meer beelden van haar grote dag delen, maar daar moeten haar volgers nog even op wachten.

Foto

Op Instagram schrijft ze: "10-09-2018 ben ik getrouwd met mijn grote liefde. Het is ons sprookje dat werkelijkheid is geworden en ik kan het nog steeds niet geloven allemaal. Zoveel emoties, blijdschap, tranen van geluk en liefde op het allermooiste plekje van Italië. Lieve Sjoe Sjoe wat maak je mij gelukkig. Deze dag voelt als een droom en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je te delen. We gaan nu verder genieten van onze driedaagse bruiloft en ik zal uiteraard binnenkort veel meer foto’s posten. Heel veel liefs van ons."

Lees ook: Dilemma's met Laura Ponticorvo

Bron: Beau Monde Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook