Is dit het bewijs dat Meghan Markle zwanger is?

Wow!

Lees ook

Meghan Markle (37) heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een heel grote kinderwens heeft. Is het nu dan echt zo ver?

Geruchtenmolen

Eerder lieten de Britse media al doorschemeren hoe de royal haar zwangerschap zou kunnen verraden. Ook doken deze week foto’s op van Meghan in een prachtige koningsblauwe jurk van Jason Wu waarin een bolling bij haar buik te zien was. De geruchten werden al gauw naar het rijk der fabelen verwezen, want volgens insiders was de foto 'gewoon vanuit een slechte hoek genomen'. Toch blijft de geruchtenmolen op volle toeren draaien, helemaal omdat Meghans moeder Doria gesignaleerd werd bij een bedrijf dat kindermeisjes opleidt.

Nanny

Opvallend is dat ze ook vaker gezien wordt bij het Kensington Palace dan eigenlijk verwacht mag worden. Ze zou haar dochter de afgelopen tijd meerdere keren in het geheim hebben opgezocht, om haar zo de steun te bieden die ze zo hard nodig heeft. "Doria speelt een grotere rol in Meghans leven dan we dachten. En nu ze gezien is bij een opleiding voor kindermeisjes, is dat verklaarbaar. Het is de bedoeling dat ze Meghan straks gaat helpen als nanny voor haar kind. Ze houden het oppassen op de kinderen graag binnen de familie en ook Harry is daar groot voorstander van", weet Shownieuws.

Royal tour

Shownieuws weet ook te vertellen dat grote aankondigingen vaak gedaan worden vóór een koninklijke tour. En laten Meghan en Harry nou volgende maand op tour gaan door Australië… Spannend!

Lees ook: Dit deed moeder Meghan Markle in het diepste geheim

Bron: Marie Claire Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook