Monica Geuze openhartig over ‘niet happy’ zijn na geboorte Zara-Lizzy

Wow!

Lees ook

Bijna twee maanden geleden veranderde het leven van Monica Geuze voorgoed. De vlogster werd de trotse mommy van dochtertje Zara-Lizzy, waarmee ze in één klap in een nieuwe fase van haar leven kwam. In haar nieuwe vlog vertelt Monica dat ze zich eigenlijk helemaal niet zo gelukkig voelde net na haar bevalling.

Euforie

Monica vindt het ook belangrijk om te vertellen hoe ze zich vlak na de bevalling voelde, zegt ze in haar vlog. Vooral omdat dat heel anders was dan de verhalen die je meestal hoort van dolgelukkige moeders. De vlogger voelde zich veel minder euforisch dan ze had verwacht. "Je hoort meestal van mensen dat ze huilend van geluk hun kindje in de armen nemen. Ik had dat dus totaal niet."

Hechtingen

"Ik dacht alleen: jezus ik heb net zoveel pijn gehad. En opeens heb je een kind in je hand. Later kwam dat besef een beetje", gaat ze verder. De vlogster vermoedt dat dit kwam door de morfine die ze de hele bevalling toegediend had gekregen. "Dus ik was niet echt happy."

Ook moesten in de uren daarna nog de nageboorte, hechtingen en het afnemen van stamcellen plaatsvinden, waardoor ze er nog helemaal niet van kon genieten. Ondanks dat kwam het geluksgevoel later natuurlijk snel en zou ze nu niet meer anders willen.

Lees ook: Zien: Monica Geuze heeft nu al haar oude body terug

Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook