Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Jury lyrisch over optreden Glennis Grace

Glennis Grace heeft een staande ovatie gekregen van de jury van America's Got Talent. De Nederlandse zong in de live-uitzending van het Amerikaanse programma het nummer This Woman's Work van zanger Maxwell.

Jurylid Simon Cowell noemde haar optreden "het beste deze avond" terwijl collega Mel B in eerste instantie niet verder kwam dan "yes yes yes". Howie Mandel twitterde meteen na het segment "Dit was perfectie."

Als volgende nacht genoeg Amerikanen op Glennis hebben gestemd, staat ze volgende week in de finale van de talentenjacht.

Honderden fans herdenken Mac Miller in park

Honderden fans van rapper Mac Miller hebben de herdenking bijgewoond in het Blue Slide Park, het park in Pittsburgh dat tevens de naam is van Mac Millers debuutalbum. De musicus overleed vrijdag.

De stad had het park speciaal voor de herdenking wat opgeknapt. Fans hadden op verschillende plekken bloemen neergelegd. Ook hadden ze kleine monumentjes voor Miller gemaakt. Daar werden kaarsen aangestoken en werden briefjes met persoonlijke boodschappen neergelegd.

Kim Kardashian huilt dagelijks om te grote kont

Voor veel vrouwen zijn de billen van Kim Kardashian een groot voorbeeld. Voor de realityster is het echter soms letterlijk een grote last. "Ik huil er dagelijks om", vertelt ze in een nieuwe aflevering van haar realitysoap. Kim had ruzie met haar jongere zus en die maakte een opmerking over haar derrière. "Kim, je kont ziet er gigantisch uit als je zit", zegt ze als moeder tussenbeide komt. Daarna vervolgt ze: "Ze houdt van haar grote kont. Ik zeg helemaal niets beledigends." Kim zegt daarna huilend dat ze er helemaal niet van houdt.

Laatste nieuws

Zie ook