Omg! H&M en Moschino hebben groot nieuws

Moet je hebben!

De samenwerking tussen Moschino en H&M was al bekend. Maar de twee merken komen nu met een extra leuke verrassing voor alle hondenliefhebbers: in de collectie zullen namelijk ook een aantal items zitten om je kleine viervoeter mee te kleden. Hoe leuk!?

Knuffeldier

De H&M x Moschino-collectie zal voornamelijk bestaan uit mannen- en vrouwenkleding maar ook jouw geliefde hondje kan er dit najaar fashionable bijlopen. De creatief directeur van het Italiaanse modehuis Jeremy Scott staat bekend om zijn extravagante en uitgesproken stijl. De kledinglijn voor honden zal dus in ieder geval niet saai worden.

Kindercollectie

Jeremy was eerst gevraagd om een kindercollectie te ontwerpen, maar dat had hij al een keer eerder gedaan. Tijd voor iets nieuws vond hij. "H&M vroeg me eerst om een kindercollectie te ontwerpen. Maar omdat ik zowel onder mijn eigen naam als onder Moschino al een kinderlijn heb, vond ik het leuker om iets te doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan. En ik heb altijd al eens een dierencollectie willen uitbrengen", aldus Scott.

Lees ook: Eerste beelden vrijgegeven van #HMoschino collectie

Bron: HLN Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws