Famke Louise doet boekje open over Expeditie Robinson

Famke Louise verteld over Expeditie Robinson

Lees ook

Elke donderdagavond kun je weer vol spanning voor de buis kijken naar Expeditie Robinson. Famke Louise is een van de deelnemers die dit jaar de uitdaging aangaat. De 19-jarige vlogger en zangeres vertelt aan Happy in Shape over haar deelname.

Geheim

De Vroom Vroom-zangeres was door haar deelname een tijdje out of the running. Hoe ze dat geheim hield? "Dat vond ik niet zo moeilijk. Als mensen ernaar vroegen zei ik dat ik gewoon even op vakantie was. Ik had van tevoren filmpjes gemaakt voor mijn Insta Stories, die mijn management heeft geplaatst."

Voller

Eenmaal thuis was de zangeres niet meteen de oude. "Ik hield er heel veel buikpijn aan over. Ik kon op een gegeven moment bijna niets meer eten, en ben zelfs nog naar de dokter geweest, omdat ik zoveel last had. Toen het weer wat beter ging, begon ik te bunkeren, met als gevolg dat ik nu voller ben dan voorheen. Maar ik ben wel blij met hoe ik eruitzie."

Futloos

Een goed dieet is Expeditie Robinson dus zeker niet. "Het is niet heel goed voor je lijf. Je krijgt op het eiland super-weinig vitamines binnen en valt dus niet op een gezonde manier af. Bovendien ga je, als je terugkomt, juist heel veel eten, waardoor je lichaam helemaal in de war raakt."

Toch kon ze het gebrek aan eten prima aan en ook mentaal vond ze het allemaal best meevallen. Famke vond haar gebrek aan energie het heftigst. "Ik was zo futloos. Maar het was ook wel lekker dat ik tot rust kon komen op dat eiland, ik had zo’n hectische periode achter de rug."

Lees ook: Het ene ding wat je nog niet wist van Expeditie Robinson

Bron: Happy In Shape, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook