Kijkers in tranen na heftige aflevering ‘Ontvoerd’

Aflevering ontvoerd erg heftig

Lees ook

In de laatste aflevering van Ontvoerd zijn veel kijkers geraakt door het verhaal van moeder Shamaney. Deze sterke vrouw strijdt voor haar zoontje die door zijn vader naar Nigeria ontvoerd is.

Situatie

Moeder Shamaney ontmoette de vader van haar 8-jarige zoon Valentino een aantal jaar terug. Ze had al een zoon uit een vorige relatie en met Valentino kreeg ze nog twee zoons: Valentino en Shayréso. Haar leven was compleet, maar dat duurde niet lang. Vader Valentino nam de twee jongens mee op vakantie naar Nigeria. Helaas bleef het niet bij een leuke vakantie, de man en jongens kwamen niet meer terug.

Shamaney deed aangifte en startte een scheidingsprocedure. Rond die tijd pleegde haar 13-jarige zoon uit een eerder huwelijk zelfmoord.

Blijft vechten

In 2017 reisde Shamaney naar Nigeria en zag ze eindelijk haar zoons weer. Vader Valentino stemde toe om één kind aan haar mee te geven, zoon Shayréso. Goed nieuws natuurlijk, maar ze vond het verschrikkelijk om zoon Valentino achter te moeten laten.

En dus heeft de wanhopige moeder nu de hulp van John van de Heuvel ingeschakeld. In de aflevering reisde ze met hem opnieuw naar Nigeria. Om de aflevering te kijken, klik dan hier.

Lees ook: Moeder ontvoerde Insiya (3) voert actie op de Dam

Bron: Lindanieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook