Onthuld: hoe Meghan Markle écht omgaat met de familieruzie

Volgens een vertrouwde bron!

Lees ook

Afgelopen weken was het niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor de Duchess of Sussex. De soap rondom Meghan Markle en haar vader Thomas Markle lijkt maar geen einde te kennen. Een vertrouwde bron van de Meghan vertelt hoe het nu eigenlijk echt gaat met de voormalige Suits-actrice.

Vertrouwen

Bij zo'n belangrijk gebeurtenis zoals de eeuwige trouw beloven aan een prins, komen natuurlijk ook wat minder leuke dingen kijken. Ze hield haar lippen stijf op elkaar tijdens de openbare ruzie met haar vader, maar ondertussen zat het haar wel flink dwars.

"Het viel haar heel zwaar, het is haar privéleven", vertelt een insider aan PEOPLE. Sindsdien heeft Meghan het er erg moeilijk mee om mensen weer te vertrouwen, meldt de bron. "Meghan heeft het contact verloren met veel van haar goede vrienden van voor de bruiloft, en dat is natuurlijk erg moeilijk. Ze vindt het lastig om mensen te vertrouwen."

Gelukkig geeft prins Harry haar genoeg liefde, zo zagen we vorige week toen de twee erg intiem op camera werden betrapt. Ook blijkt ze het erg goed te kunnen vinden met Harry's vader, prins Charles. Daar brengen de tortelduifjes veel tijd mee door.

Lees ook: Zien: is Meghan Markle dan toch zwanger?

Bron: People Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook