Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Chrissy Teigen at placenta op na bevalling

Chrissy Teigen is altijd erg open geweest over haar persoonlijke leven. Niet alleen over haar man John Legend, hun kinderen en haar werk, maar ook over de postnatale depressie die ze had na de geboorte van haar eerste kind, dochter Luna. Om te voorkomen dat dat bij de tweede spruit ook weer zou gebeuren, zegt Teigen haar placenta opgegeten te hebben.

"Is dat zo gek dan? In Los Angeles is dat heel normaal hoor, daar grillen ze het zelfs op de barbecue", grapte het model. Over haar gewicht maakt het Sports Illustrated model zich niet langer zorgen. "Ik prefereer gelukkig zijn en lekker kunnen eten boven er goed uitzien in een badpak. Zo lang ik maar wel gezond blijf."

'Huwelijkscertificaat voor Justin en Hailey'

Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin zijn wederom gezien in New York, ditmaal bij een rechtbank. Eentje waar huwelijkscertificaten worden uitgeschreven, wat elk stel nodig heeft om te trouwen. Volgens ooggetuigen werd Justin bijzonder emotioneel van deze gebeurtenis en zei hij huilend tegen Hailey: "Ik kan niet wachten om met je te trouwen, schatje." Dit meldt TMZ.

Hoewel de tortelduifjes geen haast zouden hebben om te gaan trouwen, is hun certificaat 60 dagen geldig vanaf het moment dat het is ingediend. Dat zou dus betekenen dat ze binnen nu en half november elkaar het ja-woord kunnen geven.

John Legend coach in The Voice

John Legend is de nieuwe coach in de Amerikaanse versie van The Voice. In het zestiende seizoen van de talentenjacht, dat in de lente wordt uitgezonden, vervangt hij Jennifer Hudson. Legend was eerder al eens mentor in The Voice. "Ik heb veel zin om getalenteerde zangers te ontdekken en hen te helpen het beste uit zichzelf te halen", aldus de 39-jarige muzikant.

De andere coaches blijven Kelly Clarkson, Adam Levine en Blake Shelton. De show wordt opnieuw gepresenteerd door Carson Daly.

Laatste nieuws

Zie ook