Stijn Fransen onthult hoe het er echt aan toe gaat op Expeditie Robinson

En nog meer!

Honger, heimwee en complotten, Expeditie Robinson is ieder jaar weer de ultieme beproeving. Wat vond actrice Stijn Fransen (28) het zwaarst? Happy in Shape vroeg het aan haar.

Kracht

De GTST-actrice heeft zich goed voorbereid op het avontuur. "Ik ben met een personal trainer aan de slag gegaan om aan mijn kracht te werken. Ik wilde namelijk niet dat ik mezelf de schuld zou kunnen geven dat ik er op kracht uitgestemd zou worden. Fysiek ben ik echt naar de top gegaan, ik kon op een gegeven moment honderd kilo hipthrusten."

Lees ook: Zo gaat het er echt aan toe bij Expeditie Robinson

Bananen

De honger op het eiland vond ze goed te doen. "De gebakken bananen hebben me echt op de been gehouden. Eenmaal thuis kon ik geen banaan meer zien." Wat ze dan wel at toen ze weer thuis was? "Ik ben niet heel erg gaan schranzen, maar had wel zin in alles. Heerlijk om alles weer te kunnen proeven, maar ik heb me in kunnen houden."

Het zwaarste vond ze om haar ervaringen niet te kunnen delen met de mensen die dichtbij haar staan. "Ik ben de hele tijd aan mijn vrienden aan het vertellen hoe geweldig het was op dat eiland, hoe waanzinnig de zee was, en baal dat ik het ze niet kon laten zien."

Bron: Happy in Shape, Jill Waas Beeld: ANP

Laatste nieuws