Op deze manier blijft Meghan Markle in shape

Thanks, Meghan!

Lees ook

Natuurlijk is Meghan Markle leuk, lief, slim en talentvol. Maar laten we niet vergeten dat prins Harry ook heus wel viel voor haar fantastische lijf. Met Happy in Shape deelt ze haar dieet & body secrets.

Lees ook: Meghan Markle 'steelt' outfit van onze Máxima

1. Yoga, yoga en nog méér yoga

Meghan onthult: "Mijn moeder is yoga-instructrice, dus ik begon er al op jonge leeftijd mee. Yoga zit in mijn bloed, het doet zoveel voor mijn body en mind: het versterkt mijn spieren, geeft me lenigheid en ik voel méér geluk en mentale focus. Het zorgt er bovendien voor dat ik relaxter ben, het vermindert angsten en ik slaap er beter door.’

2. Pilates to the max

Meghan onthult: ‘Pilates Platinum heeft mijn lichaam echt veranderd. Ik volg lessen op de Megaformer (een pilatesapparaat dat cardio, kracht, lenigheid, balans en high intensity-training combineert). Op de set van Suits had ik er ook eentje staan, dan trainde ik tussen de opnames door. Ik doe het nu zes jaar en de resultaten zijn fantastisch."

3. Lekker snacken, maar wel gezond

Meghan onthult: "Ik houd van snacken, maar probeer daarin wel gezonde keuzes te maken: vanille shakes, acai bowls met verse bessen en chia pudding. En ik heb mijn vriezer altijd vol liggen met hummus en worteltjes; mijn hond is er ook gek op. Als ik tussendoor een energy boost nodig heb, neem ik een green juice, ook al verlang ik naar koffie."

4. Gun jezelf die frietjes

Meghan onthult: "Ik ben gek op Franse frietjes en pasta, en dat gun ik mezelf dan ook regelmatig. Doordeweeks probeer ik zo clean mogelijk te eten. Veel vis en groente, maar ook veganistische maaltijden. In de weekenden hoef ik dan van mezelf nergens op te letten. Voor mij draait gezond leven om balans vinden, en daar hoort jezelf verwennen net zo goed bij."

Bron: Happy in Shape, Jill Waas Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook