Sylvie Meis neemt heftige beslissing

De koek is op

Sylvie Meis stapt naar de rechter om uitspraken die Sabia Engizek in een Duits televisieprogramma heeft gedaan.

Ziekte

Sabia, de ex-vrouw van voetballer Khalid Bouhlarouz, sprak in de realityshow Global Gladiators over "sommige mensen die zover gaan dat ze een ziekte verzinnen om daar zelf beter van te worden." Volgens Duitse media doelt ze daarmee op Sylvie, die in 2009 borstkanker had.

Zaak

De manager van de blondine zegt in De Telegraaf dat ze tot juridische stappen heeft besloten omdat de manager van Sabia in het programma Shownieuws heeft bevestigd dat haar cliënt inderdaad op de ex van Rafael van der Vaart doelde. "Dit geeft ons de kans de zaak groot door te pakken", stelt Marina Coburger.

Lees ook: Sylvie reageert op heftige uitspraken Sabia

De advocaat van Engizek laat nu in De Telegraaf weten dat zij met haar uitlatingen helemaal niet op Meis zou hebben gedoeld. Pro7, dat het programma uitzendt, zou de quotes in een verkeerde context hebben geplaatst.

Touriya

Sylvie heeft ook Pro7 aangeklaagd. De zender heeft inmiddels de gewraakte fragmenten van de website gehaald. Een derde persoon die ze heeft aangeklaagd, is model Touriya Haoud. Zij viel Engizek bij in een interview met het blad Closer waarin Meis ter sprake kwam.

Bron: Panorama, Beau Monde Beeld: ANP

Laatste nieuws