Schokkend nieuws voor Modern Family fans

Omg nee!

Lees ook

Eerst moesten we al verwerken dat deze maand de hitserie Modern Family van Netflix zal verdwijnen en nu onthult bedenker Christopher Lloyd ook nog eens dat er een personage dood gaat in het volgende seizoen. No please, why!?

Realiteit

Dat heeft bedenker Christopher Lloyd verteld in een interview met Entertainment Weekly. Hij wil niet prijsgeven om wie het gaat. "De familie maakt de grote dingen des levens mee", zegt hij. "En daar hoort de dood natuurlijk ook bij. Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen."

Lees ook: Waarom je tijdens het Netflixen niet op je buik moet liggen

Modern Family vertelt over de besognes van de zeer diverse familie van pater familias Jay Pritchett (Ed O’Neill). De serie geldt als een van de beste Amerikaanse komedies van de afgelopen tien jaar en won kasten vol prijzen.

Einde

Medebedenker Steven Levitan liet eerder doorschemeren dat het komende tiende seizoen de laatste reeks zou zijn. Dit zou logisch zijn, omdat de contracten van alle vaste acteurs na dit jaar aflopen. Maar Lloyd laat de toekomst van de serie open. "Ik merk dat iedereen zin heeft om door te gaan", stelt hij in het interview. "Maar logistiek zal het zeker wat voeten in de aarde hebben."

Bron: Panorama Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook