Afvaller tweede aflevering Expeditie Robinson reageert

Wil je lezen!

Lees ook

Gisteren was de eerste eilandraad van Expeditie Robinson. En zoals iedereen, wil niemand als eerste het spel verlaten. Zo ook presentator Toine van Peperstraten. Vandaag reageert hij voor het eerst.

Teleurstelling

Het viel Toine erg zwaar, ook nu nog, vertelt hij in een interview met nieuwssite Nu.nl. "Je wordt overvallen door een mengeling van teleurstelling en ongeloof. Iets waar je al weken, maanden mee bezig bent geweest is plotsklaps voorbij. Ik heb meteen maar het moeilijkste gedaan om er vanaf te zijn: mijn dochter bellen. Zij is groot fan van het programma", aldus Toine.

Lees ook: Waar iedereen het over heeft na tweede aflevering Expeditie Robinson

Wat de Expeditie Robinson-deelnemer anders had kunnen doen volgens hem? "Wellicht was ik toch te aanwezig in de eerste proef tegen het team van de onbekenden. En misschien hebben sommigen gedacht: laten we die sterke kracht maar meteen wegstemmen, anders krijgen we er later in de Expeditie nog last van."

Wel heeft Toine een klein vermoeden wie het eens ver kan gaan schoppen dit seizoen. Volgens hem maakt sporter Gregory Sedoc een goede kans. We zullen zien!

Bron: Nu.nl Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook