Het ‘hartverscheurende’ leven van Glennis Grace onthuld

Nu maar hopen dat de video niet uitlekt naar Amerika en dat het haar de kop gaat kosten. 

Lees ook

Presentator Arjen Lubach opende zijn 9e seizoen van Zondag met Lubach met ‘Glennis Grace’s heartbreaking story’. En nu denk jij: wat is dan die heartbreaking story? Nou, dat is precies wat de Amerikanen van Glennis meekrijgen.

Ander imago

De finale van America’s Got Talent vindt aanstaande dinsdagnacht plaats en rondom de wedstrijd is er natuurlijk veel buzz. Opvallend is dat het lijkt alsof Glennis in Amerika een heel ander persoonlijk leven heeft dan dat ze hier in Nederland heeft.

Hier kent iedereen Glennis als bekende zangeres die het al behoorlijk ver heeft geschopt in de muziekwereld, terwijl zij in Amerika vooral wordt neergezet als alleenstaande moeder die opgroeide in een arme Amsterdamse wijk. Er wordt niet gezegd dat Glennis al een hele zangcarrière in Nederland heeft.

Lees ook: Glennis Grace blaast iedereen omver tijdens liveshow America's Got Talent

Draak

En Arjen Lubach zou Arjen Lubach natuurlijk niet zijn als hij daarmee meteen de draak steekt. Vandaar: de heartbreaking story, waar hij de feiten eens duidelijk op een rijtje zet.

In de video wordt verteld wat Glennis Grace allemaal al heeft bereikt in haar leven en dat was natuurlijk al best wel veel. Nu maar hopen dat de video niet uitlekt naar Amerika en dat het haar de kop gaat kosten.

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook