Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de GeordieShore-casttot Dave Roelvink, Barbieen Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Robin Martens plaats sexy foto

De knappe Robin Martens, bekend van GTST, plaatst op Instagram een pikante foto. De actrice ligt met alleen een t-shirt en een string aan op bed. Onder de foto schrijft ze: "Het is maar vlees" Robin is haar op haar lichaam, en terecht!

Het is maar vlees

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Xess Xava zingt Spaanse nummers vloeiend mee

Dit weekend vlogen Yolanthe en zoontje Xess Xava weer naar Ibiza. Trotse mama laat zien dat de kleine al moeiteloos Spaanse liedjes mee kan zingen. Op het filmpje dat Yolanthe deelde in haar Insta Story, zit ze samen met Xess in de auto en zingen ze met volle borst mee. Hij houdt ook nog eens de hand van zijn moeder vast alsof het een microfoon is. Als dat geen zangtalentje wordt…

Vegas is mini versie van moeder Amanda Tsatsos

Dochter Vegas lijkt sprekend op moeder Amanda Tsatsos, beter bekend als Amanda Balk. De 6-jarige meid poseert al als een model op het stand. Vegas zal vast vaak kijken naar hoe mama Amanda poseert voor de camera, want de mini versie doet het goed na. Amanda kreeg Vegas in 2012 met ex-liefje Afrojack. Afgelopen mei stapte ze in het huwelijksbootje met haar Griekse vriend Stavros.

Bron: Show.nl Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook