Is dit het bewijs dat HNTM doorgestoken kaart is?

Wat denk jij?

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model, gepresenteerd door Anna Nooshin, is van start gegaan. Reden genoeg om terug te blikken naar eerdere seizoenen. Wie herinnert zich Akke Marije, de winnares uit 2016, nog? Toentertijd wist een krant welk model er met de prijs naar huis ging, voordat het bekend werd op live televisie. Veel kijkers voelden zich bedrogen.

Stemmen

Akke Marije Marinus ging niet alleen naar huis met de felbegeerde titel, maar ook met een modellencontract bij Touché ter waarde van 50.000 dollar.

Hoe verliep de avond ook alweer? Samen met Emma en Colette stond ze in de finale van de modellenwedstrijd. Twitter-gebruiker Stefanie merkte echter op dat Leeuwarder Courant voor de uitslag al een artikel online had geplaatst waarin ze de toen 20-jarige blondine feliciteerden.

Lees ook: Waar iedereen het over heeft na tweede aflevering HNTM

Toeval?

Veel kijkers vonden het verdacht dat Akke tijdens de uitslag al vooraan in het midden stond én als enige een grote, mooie bruidsjurk droeg. Volgens anderen was dat gewoon puur toeval. Ook vonden ze het niet zo raar dat Leeuwarder Courant het artikel een aantal minuten eerder plaatste. Akke stond namelijk in de tussentijdse tellingen vrijwel continu bovenaan, waardoor de krant er wellicht al vanuit ging dat ze zou winnen.

Wat denk jij? Zouden de winnaars van afgelopen seizoenen, Montell en Isadee, van te voren beslist zijn?

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook