Hele heftige beschuldigingen over YouTuber Nesim

Wow...

Lees ook

Bekende YouTuber Nesim Nijah van het kanaal Supergaande wordt beschuldigd van vreemdgaan. Ene 'Babrie JJ' doet op Facebook haar verhaal en dat is niet niks. Nesim heeft nog niet op de beschuldigingen gereageerd.

Date

De Rotterdamse Jessica van Duren, aka Barbie JJ, werd naar eigen zeggen vorige week geïnterviewd door Nesim en Qucee, de andere presentator van het kanaal Supergaande. Ze vertelt op Facebook dat Nesim haar toevoegde op Snapchat en ze stiekem met elkaar afspraken. "We hebben sex gehad. Daarna kwamen we erachter dat er iets fout was gegaan met het condoom."

Ze vervolgt dat Nesim de volgende dag weer langs wilde komen, voor een 'tweede ronde'. "Hij vroeg of hij naar de wc kon gaan. Ik ben alvast naar mijn kamer gelopen. Ik hoorde iets bij de voordeur, maar dacht dat niemand binnen kon komen. Ik liep richting de trap en riep 'hallo?'. Een man antwoordde terug. Nesim kwam bij me staan en zei: 'Ik kom niet voor een tweede ronde, ik ben hier omdat jij de morningafterpil in gaat nemen.'"

Omleggen

Ze schrijft dat ze de politie wilde bellen, maar de twee mannen haar telefoon af probeerden te pakken. "Nesim zei toen dat het maar 2000 euro kost om iemand om te leggen. De andere man bevestigde dat en dreigde iemand te bellen die dat wel even kon doen." Volgens haar renden ze daarna weg en is ze achter ze aan gerend terwijl ze de politie belde.

Ook zou Barbie JJ een filmpje gedeeld hebben, waarop te zien is hoe ze achter Nesim en zijn vriend aanrent. Bij het korte filmpje zit echter geen geluid, waardoor niet duidelijk is of ze echt achter de twee mannen aanrent.

Reactie Nesim

"Nesim heeft kennisgenomen van de berichten die online zijn verschenen. Hij herkent zich geheel niet in de beschuldigingen die op de sociale media worden geuit", laat het management van Nesim weten. "Nesim vindt het daarom ook niet passend om deze kwestie verder in de media te bespreken. Hij is dan ook van mening dat door het opzoeken van de publiciteit op oneigenlijke wijze druk op hem wordt uitgeoefend. Nesim wenst hier niet aan mee te werken. Als de vrouw in kwestie daadwerkelijk meent dat haar onrecht is aangedaan, dan nodigt hij haar uit om contact op te nemen met de politie zodat hier onderzoek naar gedaan kan worden. Nesim ziet een eventueel onderzoek met vertrouwen tegemoet."

Lees ook: Johnny Depp beschuldigt ex Amber Heard van poepen in bed

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook