Kijkers in shock na HNTM make-overs

Oordeel zelf!

Lees ook

Gisteren was het zover: de 10 uiteindelijke kandidaten die het tegen elkaar opnemen in Holland's Next Top Model, kregen een make-over. Op Twitter waren de metamorfoses trending topic en niet in positieve zin…

Tranen met tuiten

Als je meedoet aan de modellenwedstrijd, weet je dat er een moment komt waarop het gaat gebeuren: de gevreesde make-over. Als je geluk hebt, wordt je haar slechts een tintje lichter gemaakt, maar als je pech hebt, wordt de schaar zonder pardon in je lange lokken gezet. In voorgaande seizoenen werden er tranen met tuiten gehuild toen er haren werden afgeschoren of coupes een drastische nieuwe kleur kregen. Zo ook deze keer.

Vertrek

Voor Sara was een kort pittig kapsel gekozen, waarna de blondine overstuur besloot de wedstrijd te verlaten. "Je wéét dat dit eraan zit te komen als je meedoet" en "Dan wil je het niet graag genoeg", luiden de verbaasde reacties op Twitter. Ook Cecilia, die een volledig roze coupe kreeg, wist niet wat haar overkwam. Gekleed in een knalroze trui verkondigde ze een hekel aan de kleur roze te hebben. Het had niet veel gescheeld of ook zij had het programma vaarwel gezegd.

Tekst gaat verder na foto

De nieuwe looks

Verkleedpartij

Dat de make-overs niet helemaal geslaagd waren, daar waren kijkers het unaniem over eens. "De modellen zien er altijd mooier uit voordat ze die metamorfose krijgen", schrijft iemand. En: "Sorry maar de mensen van de make-over hebben echt nul verstand van haar…"

Toen de modellen met hun nieuwe coupe ook nog eens in opvallende kledij werden gehesen, was Twitter niet meer te houden. De looks werden vergeleken met een verkleedpartij en er werd vermoed dat Pipo de Clown achter de styling zat. Lees (en lach) mee.

Laatste nieuws

Zie ook