Mary-Kate Olsen voor het eerst open over huwelijk

Olsen twins

Lees ook

In een zeldzaam interview met WSJ Magazine spraken Mary-Kate en Ashley Olsen openhartig over hun nieuwe herencollectie van The Row, hun leven als tweeling én Mary-Kate onthulde wat over haar leven als getrouwde vrouw.

Ups en downs

"We hebben veel ups en downs gehad; we doen alles samen", vertelt Ashley over de band met haar twee minuten jongere zusje. "Dat is ook net een huwelijk." Mary-Kate heeft dan twee huwelijken om te onderhouden, want naast haar zusje heeft ze ook een man, twee stiefkinderen en verschillende hobby’s.

Mary-Kate zegt over haar drukke leven: "Als ik naar huis ga, moet ik het avondeten klaarmaken, in het weekend rijd ik paard. Je vindt dingen die je helpen ontspannen en anders ga je ernaar op zoek. Zo niet, krijg je een burn-out en ben je niet langer productief."

In 2014 verloofden Mary-Kate en Olivier Sarkozy zich en een jaar later stapten ze in het huwelijksbootje. Ze woont nu samen in New York en Ashley overweegt terug te verhuizen naar Los Angeles

Sociale media

We horen en zien weinig van de twins. Ashley vertelde in Vogue wat de reden was om zich terug te trekken op sociale media: "We hebben ons hele leven geprobeerd om mensen die toegankelijkheid niet te laten hebben. We zijn erg gesteld op onze privacy."

Lees ook: De Olsen Twins duiken weer op tijdens het MET Gala

Full House

De Olsen Twins werden wereldberoemd door hun rol in Full House. De twee speelden in veel films samen en hebben nu hun eigen mode-imperium, The Row.

Bron: Marie Claire Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook