De garderobe-hack die je moét kennen

Opgeruimd staat netjes!

Lees ook

We dromen allemaal over een enorme walk in closet à la Carrie Bradshaw. Maar hé, sommigen van ons moeten het helaas met iets minder doen. Het resultaat? Een overvolle kledingkast die van ellende nog net niet uit elkaar klapt. Tenzij je de tips van Anita Birges netjes opvolgt.

Paniek

Net als veel vrouwen weet ook zij dat een overvolle kledingkast soms voor veel struggles kan zorgen. We mean, hoe meer kleding, hoe meer keuze. En dat zorgt soms nog voor meer paniek dan als je wat minder in de kast hebt hangen.

Lees ook: Dit bedrag aan kleding hangt ongedragen in je kledingkast

Opgeruimd staat netjes

En dus bedacht Anita de ultieme tip, die voor iedereen prima te doen is. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is al je hangers op dezelfde manier ophangen. Heb je een item uit je kast gedragen, dan hang je de kledinghanger op de tegenovergestelde manier op.

Vervolgens kijk je na zes maanden (korter mag ook) welke items niet zijn gedragen. Deze haal je dan uit je kast en verkoop je of doneer je aan een goed doel. Zo krijg jij je opgeruimde en vooral geordende garderobe, en doe je er tegelijkertijd iemand anders een groot plezier mee. You're welcome!

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Getty, SATC

Laatste nieuws

Zie ook