Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Glennis Grace strandt in finale AGT

Het is Glennis Grace niet gelukt om door te dringen tot de laatste vijf kandidaten van de finale van America's Got Talent. De Amsterdamse kreeg minder stemmen dan haar directe concurrent Brian Joseph King. "Voor mezelf heb ik het gevoel: ik heb het toch maar effe geflikt. Ik ben best wel trots op mezelf", laat ze weten aan RTL Nieuws. "Ik heb zo mijn best gedaan om iets moois neer te zetten en dat zag ik ook aan de reacties in Nederland en overal."

'Wapenstilstand' voor Brad en Angelina

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. Dit meldt Entertainment Tonight.

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

'Grootse comeback ABBA loopt vertraging op'

De langverwachte comeback van ABBA volgt mogelijk niet meer dit jaar. Volgens de Britse tabloid Daily Star loopt het project vertraging op omdat de nieuwe liedjes nog niet klaar zouden zijn. BBA kondigde in april aan om voor het eerst in 35 jaar tijd met nieuwe muziek te komen. In december zouden twee singles worden uitgebracht.

Laatste nieuws

Zie ook