Meer bekend over tragisch ongeluk in Oss

Verschrikkelijk

Lees ook

Vanochtend vond er een verschrikkelijk ongeluk plaatst in het Brabantse Oss. Een bakfiets met kinderen erin raakte betrokken bij een treinongeval. Vier kinderen kwamen hierbij om het leven.

Ongeluk

De oorzaak van deze tragische gebeurtenis is nog niet officieel bekendgemaakt, maar een ooggetuige doet wel haar verhaal. Volgens haar kon de elektrische bakfiets niet tijdig remmen voor de gesloten spoorbomen. "Ik hoorde haar schreeuwen dat haar remmen weigerden. De trein kwam in volle vaart aanrijden, toeterde nog en schepte de bakfiets."

Ze vervolgt: "Ze viel op de grond, ik zag dat haar been eraf gerukt was. De politie, ambulance, twee traumahelicopters en brandweer waren heel snel ter plekke, maar ik ben weggegaan; het was er heftig."

Bij het ongeluk kwamen vier kinderen in de leeftijd van vier tot elf jaar om het leven. Een vijfde kind en een volwassene liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Lees ook: Love Island-ster samen met baby betrokken bij afschuwelijk auto-ongeluk

Medeleven van Máxima

Heel Nederland leeft mee, ook Máxima. De emotionele koningin betuigt haar medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden. "Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss. We hebben er geen woorden voor."

Bron: Lindanieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook