Verdrietig nieuws voor Meghan Markle

Zielig...

Lees ook

Trouwen met een prins, lid worden van een koninklijke familie, de wereld rondreizen… Het lijkt het perfecte leventje, maar natuurlijk zitten er ook genoeg nadelen aan. Zo is Meghan Markle na de Royal Wedding schijnbaar veel vrienden verloren.

Vrienden

Na de grote bruiloft is Meghans vriendenkring flink gekrompen en heeft ze nog maar met een klein groepje goed contact. Meg vindt het daarom moeilijk om nu iemand in vertrouwen te nemen, vertelt een anonieme bron aan People.

Lees ook: Dit ene moment tijdens de royal wedding is niemand opgevallen

Kring

Meghan heeft wel regelmatig contact met de vrienden die wél over zijn gebleven. Zo verbleef ze vorige maand stiekem drie dagen met haar beste vriendin Jessica Mulroney in Toronto. Met schoonzus Kate ging ze samen naar de halve finale van Serena Williams, die ook een vriendin van Meghan is. Daarnaast brengt ze samen met Harry ook veel tijd door met actrice Priyanka Chopra en haar vriend en zanger Nick Jonas.

Televisieproducer Lindsay Roth die ze leerde kennen tijdens haar studie spreekt ze ook nog regelmatig. Ander televisie/filmvrienden van Meghan zijn onder anderen Janina Gavankar (True Blood), Abigail Spencer (Suits) en Sarah Rafferty (Suits).

Bron: Beau Monde Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook