Leighton Meester onthult hoe het er echt aan toe ging bij Gossip Girl

De actrice klapt behoorlijk uit de school.

Lees ook

Elf jaar geleden was de allereerste aflevering van Gossip Girl te zien, en ook nu wordt de populaire serie nog flink gebingewatched. Maar waar de serie voor sommigen een droom lijkt, ging het er backstage een stuk minder sprookjesachtig aan toe.

Blair Waldorf

Zo laat Leighton Meester weten in een interview met PORTER. De actrice speelde zes seizoenen lang de rol van Blair Waldorf, iets waar ze naar eigen zeggen met veel liefde op terugkijkt.

Lees ook: Dit is je waarschijnlijk nooit opgevallen aan Gossip Girl

Ongezonde omgeving

Maar, zo vertelt de actrice, er waren ook zeker mindere kanten. Leighton was tijdens de opnames nog maar net een twintiger, waardoor sommige dingen nogal zwaar waren. Ze noemt de set van Gossip Girl dan ook geen gezonde omgeving. Zo moesten de acteurs vijf dagen in de week, 16 uur per dag op de set verschijnen. Iets wat je op die leeftijd niet in de koude kleren gaat zitten.

But that's not all. Ook in haar privé-leven moest Leighton ineens heel snel volwassen worden. Zo ook met relaties en vriendschappen. "Ik moest heel snel leren wat wel echt was en wat niet, wie ik wel kon vertrouwen en wie niet. Gelukkig kwam ik daar heel snel achter." Of dat Leighton hier doelt op haar band met Blake Lively, die de rol van haar bff Serena van der Woodsen speelt, is niet duidelijk. Al jaren wordt er gezegd dat de twee elkaar in real life niet konden uitstaan.

Bron: ELLE US Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook