Grazia’s horoscoop

Grazia's horoscoop

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 26 september t/m 3 oktober!

WATERMAN 21 januari – 19 februari

Een oude vlam kan deze week van zich laten horen, live of in je gedachten. Je beseft dat je over je ex heen bent en dat geeft rust. Pas op de werkvloer op voor pinnige opmerkingen. Niet iedereen heeft een olifantenhuid.

VISSEN 20 februari – 20 maart

De veranderingen vliegen je om de oren, je leven ziet er heel anders uit dan vorig jaar rond deze tijd. En je straalt! Kritische noot: laat dit geluk niet van de ander afhangen. Dit gevoel kun je zelf oproepen, wanneer en waar je maar wilt.

RAM 21 maart – 20 april

Het is nog steeds even oppassen met wat er spontaan uit je mond rolt. Jij bedoelt het vaak pesterig en speels, maar mensen zijn nu eenmaal snel beledigd. Kijk kritisch naar je werk, moet je misschien toch weer op banenjacht?

STIER 21 april – 21 mei

Ook al zijn dingen niet direct zichtbaar, er gebeurt veel in positieve zin. Een flirt wordt serieuzer en je voelt je ontspannen met hem. Dat is een goede graadmeter voor duurzame liefde. Speel nu niet te veel op zeker, gokjes leveren leuks op.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni

Sta even stil bij hoe lekker je momenteel gaat. Nu is de tijd om een project waar je hart ligt op te pakken. Het heeft grote kans van slagen. Je lover of scharrel geniet ook van je, je bent extreem knuffelig deze week.

KREEFT 22 juni – 22 juli

Ook al gebeurt er deze week niet echt iets bijzonders, jij hebt het gevoel van wel. Je surft op hoge golven en daardoor krijg je ook diepe dalen mee. Verdrinken in emoties is zo uitputtend, dus duik maar onder in meditatie.

LEEUW 23 juli – 23 augustus

Je wordt uitgedaagd om heel precies te formuleren wat je wel en niet wilt deze week. Toch kun je niet helemaal voorkomen dat iemand je goede bedoelingen verkeerd opvat. Met een zachte blik naar je eigen en andermans ‘fouten’ kijken helpt.

MAAGD 24 augustus – 22 september

Alles wat te maken heeft met werk vraagt om initiatief. Gooi dus zelf een paar balletjes op door te praten over wat je graag voor elkaar wilt krijgen. Proactief ben je ook in vriendschappen, je gaat overal langs voor gezellige avondjes.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober

Indruk maken kost geen moeite deze week. Je doet en zegt automatisch de juiste dingen. Juist daarom valt alles wat – in jouw ogen – negatief is extra op. Je wilt fiksen, veranderen en helpen. Vraag eerst of de ander wel geholpen wil worden.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november

Wie waagt, wint. Je pompt veel energie in je werk en/of studie. En in je relatie. Ben je normaal wat terughoudend, nu gooi je alle gêne overboord. Dit is een tijd waaraan je later met blosjes op de wangen zult terugdenken.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december

Deze week zie jij achter de eeuwige glimlach van die vriendin ook de zorgen. Doorvragen heeft nu zin, ook al laat ze dan een traan. Praten over gevoelens lucht op. Deel ook je eigen twijfels. Vermijd wel de klaagmodus.

STEENBOK 22 december – 20 januari

Beslissingen stel je nu liever uit, je bent wat warrig. Blijf onpartijdig als twee mensen in je buurt ruzie hebben. Neem fysiek ook gas terug: te veel sporten is een verslaving. Gemberthee helpt om je verstand scherp te houden.

Laatste nieuws

Zie ook