Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Harry en Meghan vieren feest in Amsterdam'

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'.

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London.

Britney Spears moet meer alimentatie betalen

Het langslepende geschil over de hoogte van de alimentatie die Britney Spears aan haar ex-man Kevin Federline moet betalen is tot een einde gekomen. Britney stemde uiteindelijk toe Kevin maandelijks meer geld te geven dan hij tot nu toe kreeg en hoopt zo de rust voor hun twee zoontjes terug te laten keren. Beide partijen zouden tevreden zijn met de uitkomst, meldt een bron aan The Blast.

Over de exacte uitkomst van hun overeenstemming zijn geen details prijs gegeven, al draaide de superster ook op voor de juridische kosten die Federline gedurende deze zaak heeft gemaakt. Die liepen op tot zo'n 85.000 euro.

Ben Affleck blijft langer in afkickkliniek

Ben Affleck heeft zijn 30 dagen in de kliniek voltooid, maar wil zo graag beter worden dat hij zich toegelegd heeft op een langer verblijf. Dit meldde een bron aan E! News.

De acteur zit inmiddels voor de derde keer in 17 jaar in een afkickkliniek en is er nu op gebrand om de oorzaak van zijn verslavingen te vinden. "De interventie die zijn ex-vrouw Jennifer Garner heeft gedaan, maakte diepe indruk op hem. Hij vroeg haar hem weg te brengen en zij wilde er voor hem zijn." Jennifer haalde Ben op 22 augustus thuis op om hem naar de kliniek te rijden.

"Ben vecht tegen een aantal demonen en wil deze hoe dan ook bestrijden. Als dat betekent dat hij langer moet blijven, dan doet hij dat. Hij wil positief naar de toekomst kijken en is tevreden met hoe zijn behandeling tot nu toe gaat," aldus de bron.

Laatste nieuws

Zie ook