Nienke Plas onthult hilarische details Expeditie Robinson

Ze is goudeerlijk!

Lees ook

Nienke Plas, wie kent haar niet? Ze heeft een succesvol YouTube-kanaal, gaat binnenkort van start met haar eigen theatershow én is op dit moment te zien in Expeditie Robinson.

Humor

De 32-jarige is een aanwinst voor het programma. We mean, als je super hangry bent en geen energie hebt, sleept een beetje humor je er doorheen. Daar is voorganger Kaj Gorgels toch wel het levende bewijs van.

Lees ook: Onthuld: het meest vieze detail van Expeditie Robinson

Grote boodschap

Maar goed, Nienke dus. Haar volgers kennen haar om haar heerlijke, soms grove humor, maar ook zeker omdat ze altijd recht voor zijn raap is. Zo ook in haar vlogs waarbij ze de aflevering terug gaat kijken. Wanneer haar gevraagd wordt hoe ze een grote boodschap deed, vertelt ze maar al te graag hoe dit in zijn werk ging. "Je weet hoe ik praat over poep: heel gemakkelijk. Dus ik zei dan gewoon: 'Jongens, ik heb aandrang, dus ik ga even'. En dan pakte ik de schep."

Keutels

Ook over het afvegen houdt Nienke zich allesbehalve in. "Je pakt meestal gewoon bladeren. Maar ik kan je vertellen dat met harde keutels, je geen viezigheid aan je blaadje hebt. En weet je wat ik dan ook deed. Dan deed ik mijn onderbroek niet helemaal omhoog, ging ik een beetje zo gek lopen met me billen naar de zee. En dan ging ik daar meteen goed schoonmaken met een beetje zand." Benieuwd naar nog meer juice over hoe het eraan toeging op Kamp Zuid? Je ziet het in de vlog hieronder!

Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook