Grote paniek tijdens ceremonie The Bachelor Vietnam

Het programma kreeg ineens een hele bizarre wending.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grote paniek tijdens ceremonie The Bachelor Vietnam

Oh oh, wat zal er een paniek zijn geweest bij de Vietnamese variant van The Bachelor. In het programma besloot een meisje haar felbegeerde roos op te geven om er vervolgens met iemand anders vandoor te gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Andere geliefde

Kandidate Minh Thu kwam voor de liefde, en die bleek ze ook te hebben gevonden. Alleen niet bij de vrijgezel Nguyen Quoc Trung. Het was namelijk iemand anders uit het programma die haar hart sneller liet kloppen.

Lees ook: Vermiste vrouw wordt teruggevonden in realityshow

Bizarre wending

Nadat de stapelverliefde Minh Thu haar zegje heeft gedaan, loopt ze naar één van de andere vrouwen: Truc Nhu. Zij krijgt vervolgens de vraag om samen naar huis te gaan. En dat wil ze. Al heeft ze de bachelor nog wel wat te zeggen. "Sorry, ik zou je graag beter leren kennen omdat jij mij speciaal laat voelen. En dat gevoel heb ik al heel lang niet meer gehad."

Hoewel zowel de bachelor als de presentator haar nog om proberen te praten, besluit Truc Nhu toch met haar geliefde Minh True mee te gaan. Al was dat maar van korte duur. Na de uitzending blijkt er een gesprek tussen Truc Nhu en de bachelor te hebben plaatsgevonden, waardoor ze toch besloot om in de show te blijven en haar Minh Thu te laten gaan. Aaawh!

Bron: RTL Beeld: YouTube, The Bachelor Vietnam

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');