Meghan Markle snoert jongens de mond over Suits

Ai!

Lees ook

Prins Harry en Meghan Markle hebben het er maar druk mee. Koninklijk bezoek hier, liefdadigheidsproject daar. Maar wat doen de twee eigenlijk op hun vrije dag?

Nieuw seizoen Suits

We mean, zullen de twee net als ons op een luie zondag ook in bed liggen en de hele dag bingewatchen op Netflix? En waar kijken ze dan naar? Wellicht het nieuwe seizoen van Suits?

Lees ook: Meghan Markle duikt op in populaire tv-serie

Opvolger

Harry gaf tijdens hun verlovingsinterview aan nooit een aflevering van de populaire advocatenserie te hebben gekeken, maar wellicht dat zijn Meg daar nu verandering in heeft gebracht. De voormalige actrice besloot uit de serie te stappen, toen haar relatie met de prins serieus werd. Haar opvolger Katherine Heigl, onder andere bekend van Grey's Anatomy, is nu in het achtste seizoen te zien. En wie weet is de hertogin wel benieuwd naar hoe ze het doet.

Tijdens hun trip naar Loughborough University bleek dat ook anderen nieuwsgierig zijn of Meghan nog weleens naar de serie kijkt. Haar antwoord? "Nee!", waarna ze het onderwerp snel weer veranderde naar de Coach Core Awards. Het moge duidelijk zijn: toen Meghan tijdens het verlovingsinterview met BBC zei dat ze zeven jaar lang met heel veel liefde aan Suits heeft mogen werken, maar het nu tijd is voor nieuwe dingen in samenwerking met haar grote liefde prins Harry, bedoelde ze dus écht dat de serie een afgesloten hoofdstuk is.

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook