Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Patricia Paay moet onder het mes

Patricia krijgt binnenkort een nieuwe heup, zo vertelt de diva in een interview met het weekblad Story. "Ik hoop dat ik er na de operatie weer twintig jaar tegenaan kan en mijn benen weer in mijn nek kan leggen. Dat kon ik vroeger ook." Volgens de 69-jarige heeft de nieuwe heup niets te maken met haar leeftijd. "Lady Gaga heeft een paar jaar terug ook een nieuwe heup gekregen. Ze was toen pas eind twintig en is daar prima van hersteld. Ik hoop dat mij dat ook lukt."

Dave en Donny Roelvink beseffen hoe goed ze het hebben

Nu de opnames van het programma De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken op zijn einde loopt, beseffen de gebroeders Roelvink maar al te goed hoe goed ze het eigenlijk hebben. "Het is goed om te realiseren wat je hebt en hoe andere mensen het anders hebben”, zegt Dave. Zijn broer Donny voegt er aan toe: “Je weet natuurlijk dat mensen in de bijstand leven, maar je weet niet echt wat het bedrag is waar je dan uiteindelijk van gaat leven en in wat voor situaties je terecht komt.”

En dat weten de gebroeders Roelvink nu maar al te goed. Ze leefden samen met vader Dries en stiefmoeder Honoria een maand lang van 753 euro. Elk dubbeltje moest dus omgedraaid worden. Nu moest er bijvoorbeeld in de supermarkt al op de kleintjes worden gelet. “Daar hadden wij geen weet van, omdat wij als we boodschappen doen, pakken wat we pakken kunnen”, aldus Donny.

Met hun deelname vragen de Roelvinkjes aandacht voor de Stichting Kinderen van de Voedselbank. “Die zorgen er eigenlijk voor dat kinderen in de bijstand twee keer per jaar een pakket krijgen, ‘s zomers en ‘s winters. Dat gaat vooral om kleding. Wij willen dat liefst een beetje gaan uitbreiden. Wij richten ons vooral op tieners, dat zij voor hun leeftijd ook nog een gepast pakket kunnen krijgen. En dan moet je denken aan bijvoorbeeld make-up", aldus Dave.

Douwe Bob hult zich in gewaagde broek

Voor de 25-jarige zanger geen joggingsbroek of baggy jeans. Nee, Douwe kiest liever voor een strak pakkie. De zanger laat via Instagram zien dat hij zich in een strakke leather look broek heeft gehesen. "Oke, dit is er nu dus aan de hand. Voelt eigenlijk wel lekker." Al vragen we ons af of hij er aan het einde van de dag nog steeds zo over denkt…

Bron: BuzzE, AD Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook