Zien: foto Ivanka Trump en koningin Máxima zorgt voor veel hilariteit

Máxima's blik spreekt boekdelen!

Lees ook

Koningin Máxima en Ivanka Trump zijn onderhand geen onbekenden meer van elkaar. De twee zien elkaar regelmatig bij bijeenkomsten en ook gisteren zagen de twee elkaar in New York. Al leek de dochter van de president daar meer zin in te hebben dan onze koningin. Awkward!

Gelijke kansen

De twee kwamen samen voor een paneldiscussie over vrouwelijke ondernemers voor het ‘Women entrepeneurs finance initiative’. Dit initiatief wil ervoor zorgen dat vrouwelijke ondernemers net zoveel kansen krijgen voor kredieten en andere financiële diensten als mannen.

Lees ook: Internet in de ban van broek Koningin Máxima

Fangirling

Uiteraard waren de twee er puur voor business, maar er was ook tijd voor een klein onderonsje. En daar was vooral Ivanka heel enthousiast over. Op haar gezicht is een grote glimlach te zien wanneer ze onze koningin groet. Máxima daarentegen lijkt eerder een beetje overrompeld en ziet er eerder uit alsof ze denkt: 'Ivanka, please…'

Ondertussen blijft Ivanka maar lovende woorden spreken over Máxima. "Ze heeft veel vakkennis en ik moet een extra dag uittrekken om me voor te bereiden. Vaak weet ze meer dan ik. We zijn haar erg dankbaar voor wat ze doet.” Duidelijk: Ivanka is gróót fan!

Bron: HLN.be Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook