Breuk tussen Jeffrey en Barbie krijgt vreemd staartje

"Ze is gehersenspoeld".

Lees ook

De tatoeages moeten weer gelaserd worden, want de relatie tussen Jeffrey Lake en Barbie is over. De dj noemt de breuk met zijn inmiddels ex-liefje een grote schrok en is van mening dat foute vrienden hier de oorzaak van zijn. "Ze is gehersenspoeld."

Behandeling

Jeffrey is er goed ziek van dat Barbie hem niet meer wil zien. Hoewel de realityster voor haar opname nog stapelgek was op haar 'Ken', lijkt ze eenmaal in Schotland van gedachte te zijn veranderd. "Nu ze na ruim vier weken behandeling een stuk helderder is, maakt ze het uit."

Lees ook: Vriend Barbie laat weten hoe het in rehab gaat

Foute vrienden

De dj kan het maar moeilijk accepteren dat zijn Samantha hem nu zo de deur wijst en geen contact meer wil. Hij is ervan overtuigd dat dit niet haar eigen keuze is, maar ze is gehersenspoeld door de foute vrienden die ze volgens hem heeft. "We hebben met de kliniek de afspraak gemaakt, dat Sam alleen telefonisch contact kon hebben met haar familie en met mij. Maar het blijkt dat iedereen naar de kliniek kan bellen en dan word je gewoon doorverbonden. Want patiënten nemen er de telefoon op. En als je aan ze vraagt of je Sam kan spreken, verbinden ze je door. Ik vind dat ongelooflijk."

Wie dit dan precies zijn, is voor Jeffrey nog onduidelijk. "Ik heb geen idee wie haar wat vertelt, hoe er op haar wordt ingepraat en met wie ze allemaal contact heeft." Hopelijk komt de realityster snel tot bezinnen en kan Jeffrey binnenkort alsnog dat gekochte ticket naar Schotland gebruiken.

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook