Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Gisele Bündchen overwoog ooit zelfmoord

Gisele Bündchen kampte in het begin van haar modellencarrière met angst- en paniekaanvallen. Toen deze steeds erger werden, voelde ze zich zo somber dat ze overwoog om een einde aan haar leven te maken.

"Ik zat op een geweldig punt in mijn carrière, maar ik voelde me machteloos. Je wereld wordt kleiner en kleiner en je kunt niet meer ademen, het is het ergste gevoel dat ik ooit heb gehad." Door de paniekaanvallen zat Gisele op een gegeven moment zo in de put dat ze geen uitweg meer zag. "Soms dacht ik dat het misschien makkelijker was om van het balkon te springen. Dan zal alles over zijn. Ik kom hier anders niet uit, dacht ik. Het leek het enige antwoord."

Gisele zocht uiteindelijk professionele hulp voor haar depressieve gedachten en leerde om te gaan met de aanvallen

Nicki Minaj en Lewis Hamilton een stelletje?

De geruchten dat Nicki Minaj en Lewis Hamilton een stelletje zijn, lijken te worden bevestigd door de twee. De autocoureur deelde woensdag een kiekje van zichzelf en de rapper tijdens een vakantie in Dubai.

Nicki liet onlangs in de talkshow van Ellen DeGeneres weten dat er mogelijk een nieuwe man in haar leven is. "Het is allemaal nog aardig nieuw, maar hij gaat al een paar pruiken mee", grapte de rapper.

Sara Ramirez mogelijk terug in Grey's Anatomy

Sara Ramirez staat open voor een terugkeer van Grey's Anatomy. Ze speelde tien seizoenen lang dokter Callie Torres in de ziekenhuisserie, waar ze in 2016 vertrok.

Bedenker van de show Shonda Rhimes maakte eerder bekend dat ze had geprobeerd Sara te strikken voor een gastrol in de laatste aflevering van het veertiende seizoen. Sara heeft inmiddels echter een vaste rol in Madam Secretary, en volgens Shonda lieten de makers van dat programma haar geen tijd vrijmaken voor een gastrol in Grey's.

Woensdag leek Sara iets recht te willen zetten."Ze staan open voor de terugkeer van Callie." Volgens de actrice is concurrent ABC, die Grey's Anatomy uitzendt, nu aan zet.