doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: Dankbaar dat ik mag leven

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: Dankbaar dat ik mag leven

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

DKMS Life Dreamball

Het DKMS Life Dreamball – een liefdadigheidsevent waarbij borstkanker centraal straat – was zoals altijd weer een emotionele trip down memory lane. Ik herinner me nog goed dat ik het event in 2009 voor het eerst bezocht. Toen droeg ik nog een pruik en zat ik middenin mijn chemotherapie. Negen jaar later is het voor mij nog altijd een moment waarop ik extra dankbaar ben dat ik mag leven en zo’n geweldig team om me heen heb, dat mij in mijn donkerste dagen steunde.

Make-upworkshops

Het is een grote eer dat ik nog steeds als beschermvrouw verbonden ben aan DKMS Life, een organisatie die make-upworkshops geeft aan vrouwen tijdens hun chemotherapie. Zelf had ik destijds de mogelijkheid om een mooie pruik op te zetten en had ik mijn vaste visagiste Serena aan mijn zijde om wimpers bij me op te plakken. De meeste vrouwen hebben die luxe niet, terwijl ondersteuning zo belangrijk is in een periode waarin je ziek bent.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');