OMG: Aldi gaat prosecco in flessen van zes liter verkopen

Zes liter!

Heb je binnenkort een groot feest op de planning staan of een avondje uit met vriendinnen? Met deze mega fles prosecco van Aldi weet je zeker dat je genoeg alcohol in huis hebt.

Zes liter

De enorme fles bevat maar liefst zes liter prosecco. Je leest het goed, zes liter! De flessen liggen binnenkort in het schap; zoek naar de naam Giotti Spumante Prosecco. Klinkt in ieder geval al heel luxe. En dat mag ook wel, want goedkoop is de fles niet. Hij kost namelijk €89.

Voor die prijs heb je natuurlijk wel genoeg om een hele avond mee door te komen. Je kunt met de fles bubbels maar liefst 64 glazen vullen. Bijna elf keer zoveel als met een normale fles van 75 centiliter.

Lees ook: O my: Aldi verkoopt nu té handige wijnglazen

Smaak

Hoe de prosecco smaakt is wel handig om te weten voordat je er zoveel geld aan uit geeft. "Het is een zoete, bijna crème-achtige wijn met citroensmaak, peer en mandarijn en dat maakt deze prosecco een echte publiekstrekker dit jaar", vertelt de woordvoerder van Aldi. De zes liter fles ligt vanaf 14 november in de winkels. Een goede timing met alle feestdagen in zicht.

Bron: Beautify Beeld: iStock

Laatste nieuws