Levi’s lanceert collectie met deze bekende zanger

Leuk

Lees ook

Modemerk Levi's lanceert op 4 oktober een nieuwe kledingcollectie in samenwerking met niemand minder dan Justin Timberlake: de Levi’s® x Justin Timberlake Fresh Leaves Collection.

Inspiratie

De Fresh Leaves collectie is geïnspireerd op Justins liefde voor muziek. Samen met het Levi's® design team ging de zanger aan de slag om iconische items opnieuw uit te brengen en een draai te geven aan tijdloze kledingstukken. De collectie bestaat uit bekende kledingstukken, kleuren en patronen, maar dan met een nieuwe twist.

Lees ook: De jeanstrends die je dit najaar overal gaat zien

Collectie

De collectie van Levi’s® x Justin Timberlake bestaat uit 20 stuks die allemaal hun eigen frisse en nieuwe look gekregen hebben. Items die in de collectie zitten zijn jacks, jassen, broeken, shirts en mutsen. De kledingstukken hebben een modern randje, maar door de goede kwaliteit stof, kunnen de items nog jaren mee.

Voor het merk Levi's is dit de eerste keer dat ze samenwerken met een artiest. Dat Justin Timberlake hier de eerste in mag zijn, vindt het iconische demin merk maar al te gaaf. En wij ook! Onze favorieten:

Laatste nieuws

Zie ook