Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes krijgt mommy make-over

De zangeres beviel in juli van zoontje Fender, waardoor haar leven compleet veranderd is. Hoog tijd voor wat me time en dus liet Rox zich flink in de watten laten leggen. "Wanneer John Beerens mij een young mommy make-over geeft", schrijft de zangeres bij het kiekje. Ook laat ze weten zichzelf een nieuwe coupe te hebben laten aanmeten, waarbij ze dit keer voor Kim Kardashian haar tot aan haar billen is gegaan. Mooi!

Rechtszaak over sekspop Patricia Paay in november

De rechtszaak van tegen Johan Vlemmix dient op 30 november. De rechtbank in Den Bosch heeft dat donderdag bepaald nadat de zaak eerder moest worden uitgesteld omdat de advocaat van Paay zich had teruggetrokken. Paay eist een schadevergoeding van 30.000 euro van de bekende ondernemer uit Eindhoven omdat hij een levensgrote sekspop van haar op de markt wilde brengen.

Paay heeft volgens de rechtbank een nieuwe advocaat gevonden. Ze stelt dat haar carrière in het slop is geraakt door de geruchtmakende verspreiding van een plasseksvideo en dat Vlemmix dat heeft misbruikt om zijn handel te beginnen. Volgens Vlemmix is daar geen sprake van. De Eindhovenaar liet eerder al weten bereid te zijn tot het maken van excuses, maar hij weigert te betalen of te schikken.

Ontknoping Expeditie Robinson in Ziggo Dome

RTL pakt groots uit met de finale van Expeditie Robinson. De laatste proef op het onbewoonde eiland is eind dit jaar live te zien in de Ziggo Dome, maakte de zender donderdag bekend. Ook de 21 expeditieleden en presentatoren Dennis Weening en Nicolette Kluijver zijn op 20 december van de partij in de Ziggo Dome. De aanwezigen krijgen niet alleen de finale voorgeschoteld, een aantal expeditieleden treedt ook op. Zo staan onder anderen Famke Louise, Corry Konings, Josylvio, dj Jody Bernal en I Am Aisha op het podium. Daarnaast zijn er nog een aantal verrassingsoptredens.

Bron: BuzzE, Show Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook