Deze bizarre dieettrucjes werken echt

Bizar!

Lees ook

Altijd sporten en gezond eten, maar niet afvallen? Het overkomt veel mensen. Tijd voor een nieuw plan. Deze drie bizarre trucjes werken echt.

1. Water drinken voor je gaat eten

Uit een onderzoe van het tijdschift Obesity, bleek dat één of twee glazen water drinken voor je gaten eten een zeer effectieve manier is om niet te veel te gaan eten. Daarnaast bleek ook dat je spijsvertering met 10 procent versneld als je eerst een glas water drinkt. Het is een heel makkelijk trucje, dus zeker een poging waard.

Lees ook: Waarom je nóóit je flesje water voor de tweede keer moet bijvullen

2. Soepje vooraf

Met een low-calerie soepje vooraf, neem je de rest van de maaltijd minder calorieën tot je. Heel bizar om te geloven misschien, maar uit een onderzoek van Appetite bleek het echt waar te zijn. En nog een ander pluspunt, de mensen die een soepje vooraf namen, kregen na hun maaltijd een minder hongergevoel.

3. Denk aan je maaltijd

Nog een hele bizarre, aan je lunch denken. Onderzoekers van de Universiteit van Birminghen, kwamen tot de conclusie dat denken aan je lunch, je trek naar andere snacks verminderd en je er dus minder van eet. Door bewust te denken aan hoe je maaltijd eruit ziet, smaakt en ruikt, heb je minder snel snack-trek.

Bron: Happy in Shape Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook