Waylon reageert op afwezigheid bevalling Bibi

De zanger is not amused!

Lees ook

Nu de uitgerekende bevallingsdatum van Bibi Breijman steeds dichterbij komt, is het toch wel erg spannend voor haar en Waylon. De zanger heeft dan namelijk net zijn concerten in Ahoy, wat nog weleens roet in het eten kan gaan gooien. Waylon reageert nu zelf op alle commotie.

'Slechte timing'

Bibi liet in LINDA. Meiden al weten te hopen dat hun kindje een week eerder komt, zodat de bevalling gewoon kan plaatsvinden met de baby daddy erbij.

Sommige media spraken hierdoor van een ongelukkige timing, maar dat is iets wat Waylon toch niet helemaal lekker zit. "Ongelukkig is het laatste woord wat ik wil lezen in dit geval, wij zijn namelijk enorm gelukkig en al helemaal met de 'timing' van Bibi's zwangerschap. Op de uitgerekende datum en bevalling hebben wij geen invloed en ook al zouden we dat kunnen hebben, we willen het niet!"

Lees ook: Bibi Breijman verklapt geslacht baby

The show must go on…

Nu weet iedereen en daarmee ook Waylon dat de baby uiteindelijk toch doet waar-ie zin in heeft, en dus probeert de zanger zich nu nog nergens druk om te maken. Maar mocht Bibi tijdens zijn concertreeks bevallen, dan gaat de show gewoon door. "Als dat zou betekenen dat ik er niet bij kan zijn omdat ik die avond in Rotterdam Ahoy sta met de Top 1000 Allertijden, dan is dat de prijs die betaald moet worden voor het prachtige leven dat wij hebben. Zoals Freddy Mercury ooit zong 'The Show Must Go On', zo zal het ook voor ons zijn", aldus de zanger.

Wel laat hij weten niets liever dan bij de bevalling te willen zijn, en drukt hij iedereen op het hart zich geen zorgen te maken. "Vooral alle roddelrubriekjes niet!" Auch!

Bron: Weekend Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook