Onthuld: waarom Donny Roelvink watjes in zijn oren had tijdens Expeditie Robinson

Arme Donny

Lees ook

Afgelopen donderdag was het weer een zenuwslopende aflevering van Expeditie Robinson. Opvallend was dat teamleider Donny Roelvink tijdens de zware proef watjes in zijn oren had. Maar waarom?

Witte watjes

Donderdagavond zat je waarschijnlijk weer gespannen voor de buis gekluisterd om te kijken naar de proef van Expeditie Robinson. De vraag die avond was niet alleen wie er zou winnen, maar ook waarom Donny watjes in zijn oren had. Tijdens Robinson Confessions vertelt teamgenoot Aisha wat er precies aan de hand was.

Lees ook: Dit was Tony Juniors grootste ergernis tijdens Expeditie Robinson

Ontsteking

Het blijkt dat de Nederlandse realityster een oorontsteking te pakken had. Oei, dat is niet zo'n pretje. Maar spierbundel Donny was niet de enige met een kwaaltje. Aisha zelf had namelijk een blaasontsteking, vertelt ze aan Kaj.

Zangeres I Am Aisha biecht ook op dat ze wel had willen ruilen met Donny. "Donny werd zeker vijftien keer per dag gevraagd hoe het met zijn oor ging", vertelt ze. Naar haar blaasontsteking vroeg helemaal niemand, zegt ze een beetje jaloers. "Iedereen woonde op een gegeven moment in de bil van Donny."

Bron: Rtl Boulevard Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook